Uutiset / ajankohtaiset

08.03.2020

Uudistuneen joukkueemme kolmas kausi on alkamassa. Joukkueen runko on säilynyt muutamaan seurasiirtoa lukuunottamatta vakiona ja poistuneiden tilalle olemme saaneet uusia vahvistuksia. Kasassa on nyt noin 30 sopimusta, joka mahdollistaa kauden läpiviemisen kunnialla. Uusia pelimiehiä joilla pallo pysyy hallussa, mahtuu silti mukaan.

Kun tekonurmet aukeaa, tulemme pelailemaan muutamia treenipelejä ennen kauden aloitusta. Hyvältä näyttää kauteen 2020 valmistautuminen.

.........................................................................................................................................

12.09.2019

Uudistuneen joukkueemme toinen kausi on nyt paketissa. Joukkueen tavoite kaudelle 2019 oli kirkastaa ensimmäisen kauden hopeinen mitali .. ja siinä myös onnistuttiin. Viimeisessä ja ratkaisevassa ottelussa kaatui vieraissa venäläinen Veterok maalein 1-2. Tiivis ja yhtenäinen joukkue voitti 12 sarjapelistä 10, tasapelejä tuli 2 ja tappiota emme tänä vuonna kokeneet.

Tilastoja kaudesta 2019:

37 tehtyä maalia (3.1 per ottelu), 11 päästettyä (0.9 per ottelu), 32 pistettä keskiarvolla 2.67 per ottelu.

Kausi on nyt taputeltu mestaruus saunailtaa lukuunottomatta. Kiitos faneille, sponsoreille sekä kaikille kylän miehille ja naisille kaudesta 2019!

.........................................................................................................................................

01.01.2019

Uusi vuosi, uudet ja osin vanhat kujeet :)

Ikämiehet hakee muutamia yli 40v pelimiehiä nykyiseen rosteriin. Tavoiteemme 2019 on haastaa jokainen ikämiesjoukkue ja parantaa ensimmäisellä kaudella saatua sarjan toista sijaa.. eli "kannun nosto" olisi mielessä.

Ikämiesten porukkaa mahtuu mukaan vielä joitakin yli 40v pelaajia (1979 tai aiemmin synt). Rennon letkeästi mutta silti asiallisesti, edelleen :)

Ota yhteyttä mikäli kiinnoistuit

Matti / 050 410 6927

------------------------------------------------------------------------------------------------------

03.05.2018

Kevät aurinko paistaa ja kausi alkaa reilun viikon päästä. Uusi joukkue, uudet yhteistyökumppanit, uudet peliasut, uusi valmennus.. mikäpä tämän mukavampaa aloittaa kausi 2018.

Ikämiesten porukkaa mahtuu mukaan vielä joitakin yli 40v pelaajia (1978 tai aiemmin synt). Rennon letkeästi mutta silti asiallisesti..

Ota yhteyttä mikäli kiinnoistuit

Ikämiesten uusi koutsi

Matti / 050 410 6927

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

05.02.2018

Uusia pelaajia hakusessa vielä muutama kauden 2018 timanttiseen tiimiimme:

Itä-Suomen piirinmestaruussarjaan kaudella 2018 osallistuva AC Barcan ikämiesten (JKKI40) hakee vielä muutamaa pelaajaa kaudelle 2018 kokonaan uudistettavaan joukkueeseemme. Entiset pölyt lakaistaan nyt pois ja aloitellaan toiminta puhtaalta pöydältä uuden joukkueenjohdon alaisuudessa. Pelaajilta odotamme hyvää joukkuehenkeä ja asennetta niin lajia kuin joukkuekavereita kohtaan. Hieman jos osaa pelatakin, niin eihän siitä haittaa ole  Meillä teemana on futiksen pelaaminen hyvässä porukassa lajista nauttien. Talvella tulemme pelailemaan futsalia sekä jokusen treenimatsin isolla kentällä. Jos nyt jotain tavoitetta asetetaan joukkueenjohdon toimesta, niin mestaruuden uusimisesta lähdetään taistelemaan :)

Kesällä ikämiesten pelit ja treenit vedetään läpi Kuopion alueen parhaimmista luonnonnurmikentistä Vartialassa. Jotkut kutsuvat tätä kenttää samettiseksi Vartialan Wembleyksi. Kevät- ja syksykausilla kun emme pääse nurmelle, treenaamme ja pelailemme Kuopion / Juankosken alueen tekonurmikentillä.

"Pelikirjamme" perustuu pallonhallintaan ja nopea(hko)tempoiseen peliin. Viime kaudella saimme rakenneltua kotikentällemme uudet kopit ja tulevilla kausilla panostamme entisestään kenttä- ja katsomo-olosuhteiden parantamiseen.

Mikäli haluat olla mukana huumassa ja osana seuramme ikämiesjoukkuetta, ota yhteyttä joukkueiden valmentajiin sopiaksesi "näytön paikasta". Et tule katumaan!


Valmentaja / Joukkueenjohtaja Matti Heikkinen

matti.heikkinen.2006@gmail.com
050 410 6927

Valmentaja / Joukkueenjohtaja Jani Huovinen
050 412 4587