Barca jatkaa 3 kierrokselle

11.4.2021

Barca eteni Regions cupin 3. kierrokselle voitettuaan Lapinlahden Pallo-95 lauantaina 10.4

Ottelu oli Barcan pallollista hallintaa ensiminuuteista alkaen ja Lapa jaksoi puolustaa hyvin 1.jakson 32.minuutille jolloin Jarkko Korhonen iski ottelun avausmaalin.
Barca ehti viimeistellä vielä 2 lisäosumaa ennen puoliaikaa ja tauolle mentiin 3–0 lukemissa.

2. jaksolla Barca jatkoi maalitehtailua tasaiseen tahtiin 9–0 asti, jonka jälkeen Lapa kavensi kulmapotkun jälkitilanteesta lukemiksi 9–1 Henri Jokikokon maalilla. Avausmaalin iskenyt Jarkko Korhonen päätti illan hattutemppuun ja viimeisteli taululle loppulukemat 10–1.